przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grog herbaciany

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 3.00
Składniki:
- 50 ml winiaku
- 1 łyżeczka herbaty
- 1 plasterek cytryny
- 3 kostki cukru
- 150 ml wody

Opis przygotowania:
Herbatę zalać 150 ml wrzącej wody, naparzać 6 - 8 min. Napar wlać do szklanki z metalowym uchwytem, włożyć kostki cukru i plasterek cytryny. Na koniec wlać winiak, zamieszać i szybko podawać.
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 5768 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin