przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Błyskawiczna zupa cebulowa

Poziom: łatwy
Porcji: 4
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 5 średnich cebul
- 3 kostki rosołowe
- ząbek czosnku
- czerstwa bułka
- paryska
- oregano
- bazylia
- łyżka przecieru pomidorowego
- olej do smażenia
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Zagotować 2 litry wody, rozpuścić w niej kostki rosołowe. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać razem z przecierem i rozgniecionym czosnkiem do rosołu, doprawić, gotować 10 min. Bułkę pokrojoną w kostkę podsmażyć na oleju
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 7505 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin