przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Błyskawiczna zupa cebulowa

Poziom: łatwy
Porcji: 4
Głosów: 3
Ocena: 5.00
Składniki:
- 5 średnich cebul
- 3 kostki rosołowe
- ząbek czosnku
- czerstwa bułka
- paryska
- oregano
- bazylia
- łyżka przecieru pomidorowego
- olej do smażenia
- sól
- pieprz

Opis przygotowania:
Zagotować 2 litry wody, rozpuścić w niej kostki rosołowe. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać razem z przecierem i rozgniecionym czosnkiem do rosołu, doprawić, gotować 10 min. Bułkę pokrojoną w kostkę podsmażyć na oleju
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  termar
Przepis czytano już 7506 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin