przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Poncz herbaciany

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 0,5 butelki wina czerwonego, słodkiego
- 0,5 butelki białego wina wytrawnego
- 0,75 szklanki esencji herbacianej
- sok z pół cytryny
- skórka cytrynowa

Opis przygotowania:
Wina połączyć w emaliowanym naczyniu wraz z cukrem i esencją herbacianą. Podgrzać do momentu aż cukier się rozpuści (nie gotować). Zdjąć z ognia, dodać sok z cytryny i startą skórkę cytrynową. Podawać na ciepło.
Przepis czytano już 5185 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin