|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Poncz herbaciany |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 0,5 butelki wina czerwonego, słodkiego
- 0,5 butelki białego wina wytrawnego
- 0,75 szklanki esencji herbacianej
- sok z pół cytryny
- skórka cytrynowa
|
Opis przygotowania: Wina połączyć w emaliowanym naczyniu wraz z cukrem i esencją herbacianą. Podgrzać do momentu aż cukier się rozpuści (nie gotować). Zdjąć z ognia, dodać sok z cytryny i startą skórkę cytrynową. Podawać na ciepło. |
|
|
Przepis czytano już 5586 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|