przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Poncz herbaciany

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 0,5 butelki wina czerwonego, słodkiego
- 0,5 butelki białego wina wytrawnego
- 0,75 szklanki esencji herbacianej
- sok z pół cytryny
- skórka cytrynowa

Opis przygotowania:
Wina połączyć w emaliowanym naczyniu wraz z cukrem i esencją herbacianą. Podgrzać do momentu aż cukier się rozpuści (nie gotować). Zdjąć z ognia, dodać sok z cytryny i startą skórkę cytrynową. Podawać na ciepło.
Przepis czytano już 5184 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin