|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Poncz ognisty |
|
Poziom: łatwy Głosów: 1 Ocena: 1.00 Składniki: - 1 butelka czerwonego wina
- 0,5 puszki soku pomarańczowego
- 1 szklanka rumu
- 1 i 1/3 szklanki cukru
- 2 pomarańcze
|
Opis przygotowania: Pomarańcze umyć, obrać, pokrajać w cienkie ćwierć krążki. Zagrzać wino z cukrem, uważając, aby się nie zagotował. Krążki pomarańczy włożyć do wazy, zalać gorącym winem z rumem, dodać sok pomarańczowy. Natychmiast podawać w małych szklaneczkach. |
|
|
Przepis czytano już 5450 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|