Pomidory nadziewane groszkiem i szynką | 
	 | 
		Poziom: łatwy Czas: 20 min. Porcji: 5 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: - pomidory - 5 sztuk 
- groszek konserwowy - 150 g 
- majonez - 100 g 
- szynka - 100 g 
- sól i cukier do smaku
 
  | 
	Opis przygotowania: Pomidory umyć 
ściąć wierzchy i wydrążyć małą łyżeczką miąższ 
wnętrze pomidorów posolić 
Szynkę pokrajać w paski, połączyć z osączonym groszkiem i majonezem 
doprawić do smaku i napełnić wydrążone pomidory 
nakryć ściętym wierzchem. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  kriss182 | 
	| Przepis czytano już 5993 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |