Pomidory nadziewane groszkiem i szynką |
|
Poziom: łatwy Czas: 20 min. Porcji: 5 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - pomidory - 5 sztuk
- groszek konserwowy - 150 g
- majonez - 100 g
- szynka - 100 g
- sól i cukier do smaku
|
Opis przygotowania: Pomidory umyć
ściąć wierzchy i wydrążyć małą łyżeczką miąższ
wnętrze pomidorów posolić
Szynkę pokrajać w paski, połączyć z osączonym groszkiem i majonezem
doprawić do smaku i napełnić wydrążone pomidory
nakryć ściętym wierzchem. |
|
|
Przepis został dodany przez: kriss182 |
Przepis czytano już 5401 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |