|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Agrestowiec |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- biszkopt z 4 jaj
 - 0,5 kg agrestu
 - 0,5 litra wody
 - 3 budynie śmietankowe - 40g
 - 4 łyżeczki żelatyny - zalać małą ilością wody
 - 15 dag cukru
 
 
 |  | Opis przygotowania: Ugotować budyń, do gorącego dodać namoczoną żelatynę. Zimny budyń utrzeć z 1 kostką margaryny i dodać 3 żółtka. Masę wyłożyć na biszkopt, na masę ułożyć agrest i zalać 2 galaretkami agrestowymi.
 |  |  |  |  |  | Przepis został dodany przez:  mlynek |  | Przepis czytano już 8663 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |