przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Agrestowiec

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- biszkopt z 4 jaj
- 0,5 kg agrestu
- 0,5 litra wody
- 3 budynie śmietankowe - 40g
- 4 łyżeczki żelatyny - zalać małą ilością wody
- 15 dag cukru

Opis przygotowania:
Ugotować budyń, do gorącego dodać namoczoną żelatynę. Zimny budyń utrzeć z 1 kostką margaryny i dodać 3 żółtka. Masę wyłożyć na biszkopt, na masę ułożyć agrest i zalać 2 galaretkami agrestowymi.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 7940 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Dodał/a mlynek






Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin