przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Dip do grilla

Poziom: średni
Głosów: 2
Ocena: 5.00
Składniki:
- jogurt duży naturalny, ale bardzo gesty
- 6 rzodkiewek
- 4 ogórki konserwowe
- 4 ząbki czosnku (spore)
- 2 łyżeczki pieprzu ziołowego
- 3 łyżki czubate koperku świeżego
- 2,5 łyżeczki przyprawy do sosu TZATZIKI
- szczypta ziół oregano oraz ziół prowansalskich
- sól
- pieprz
- cukier do smaku
- 2 czubate łyżki majonezu

Opis przygotowania:
Wszystkie składniki pokroić w drobniutką kosteczkę i wymieszać, ostawić do lodówki aby się schłodziło na ok. 30 min.

Można dodać więcej czosnku - to zależy jak kto lubi.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 6368 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 1)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ





dardzo dobre
Dodał/a ~Ewa dnia 2009-08-12 15:43:04

Zrobiłam dietetyczną wersję bez majonezu i cukru. Też wyszło super.











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin