| Dip do grilla | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 2Ocena: 5.00
- jogurt duży naturalny, ale bardzo gesty
 - 6 rzodkiewek
 - 4 ogórki konserwowe
 - 4 ząbki czosnku (spore)
 - 2 łyżeczki pieprzu ziołowego
 - 3 łyżki czubate koperku świeżego
 - 2,5 łyżeczki przyprawy do sosu TZATZIKI
 - szczypta ziół oregano oraz ziół prowansalskich
 - sól
 - pieprz
 - cukier do smaku
 - 2 czubate łyżki majonezu
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Wszystkie składniki pokroić w drobniutką kosteczkę i wymieszać, ostawić do lodówki aby się schłodziło na ok. 30 min.
 
 Można dodać więcej czosnku - to zależy jak kto lubi.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 7099 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 1) |