Dip do grilla |
|
Poziom: średni Głosów: 2 Ocena: 5.00 Składniki: - jogurt duży naturalny, ale bardzo gesty
- 6 rzodkiewek
- 4 ogórki konserwowe
- 4 ząbki czosnku (spore)
- 2 łyżeczki pieprzu ziołowego
- 3 łyżki czubate koperku świeżego
- 2,5 łyżeczki przyprawy do sosu TZATZIKI
- szczypta ziół oregano oraz ziół prowansalskich
- sól
- pieprz
- cukier do smaku
- 2 czubate łyżki majonezu
|
Opis przygotowania: Wszystkie składniki pokroić w drobniutką kosteczkę i wymieszać, ostawić do lodówki aby się schłodziło na ok. 30 min.
Można dodać więcej czosnku - to zależy jak kto lubi. |
|
|
Przepis został dodany przez: mlynek |
Przepis czytano już 6362 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 1) |