|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Blok czekoladowy |  |  |  | Składniki: Poziom:
  średniGłosów: 2Ocena: 4.50
- 2 wafle tortowe
 - 1 kostka margaryny-25 dag
 - 25 dag mleka w proszku
 - 3/4 szklanki cukru
 - 4 łyżki kakao
 - po 5 dag orzechów, rodzynek, migdały, mogą być pokruszone biszkopty
 
 
 |  | Opis przygotowania: Margarynę rozpuścić razem z cukrem, zestawić z ognia dodać mleko w proszku i kakao, utrzeć na gładką masę. Dodać namoczone i odsączone rodzynki pokrojone orzechy migdały i pokruszone biszkopty. Masę wyłożyć na wafel, przykryć drugim. Na wierzch położyć deskę do krojenia i obciążyć. Schłodzić - smacznego. Gdyby było zbyt gęste dodajemy trochę wody przegotowanej.
 |  |  |  |  |  | Przepis został dodany przez:  mlynek |  | Przepis czytano już 6691 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |