|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Zupa czosnkowa I |
|
Poziom: łatwy Porcji: 2-4 Głosów: 3 Ocena: 5.00 Składniki: - 1l. bulionu warzywnego (np. z kostki)
- 8 - 10 ząbków czosnku
- 2 duże serki topione (np złoty ementaler))
- vegeta i pieprz do smaku
- natka pietruszki
|
Opis przygotowania: Do bulionu dodać drobno posiekany czosnek, chwile gotować, a następnie dodać serki topione i dokładnie rozpuścić.
Doprawić do smaku pieprzem i vegetą, a następnie posypać natką pietruszki.
Podawać z grzankami usmażonymi na maśle, można też dodać tarty parmezan.
Grzanki można też ułożyć w żaroodpornych miseczkach, zalać zupą, posypać serem ,całość zapiec w piekarniku. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 5633 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 1) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|