| Rafaello | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  łatwyGłosów: 0Ocena: 0.00
- biszkopt z 7 jaj
 - 1/2 l kremówki (mocno schłodzić)
 - 2 śnieżki
 - 1 śmietana fix
 - 30 dag kokosu
 - 8 kieliszków adwokatów (1 mała butelka - ćwiartka)
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Upiec biszkopt z 7 jaj, wystudzić. Z wierzchu z biszkoptu delikatnie zdjąć górę (tylko to brązowe upieczone)
 Ubić śmietanę kremówkę dodać śnieżki i śmietanę fix. Jak będzie ubite dodawać na przemian raz kokos, raz adwokat, raz pokruszony biszkopt, delikatnie mieszając drewniana łyżką. Gotową masę wyłożyć na upieczony biszkopt. Można zrobić polewę. Ciasto schłodzić w lodówce.
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  anka1988 | 
	| Przepis czytano już 6086 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |