przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa pomidorowa

Poziom: łatwy
Czas: 40 min.
Głosów: 2
Ocena: 4.50
Składniki:
- pół pęczka włoszczyzny
- sok pomidorowy z kartonu lub 2 słoiki przecieru pomidorowego z domowej spiżarni
- szklanka śmietanki lub mleka sojowego,
- łyżka oliwy z oliwek
- zielona natka pietruszki

Opis przygotowania:
Warzywa obrać, ugotować, a następnie dodać przecier lub sok pomidorowy i śmietankę (lub mleko sojowe) oraz oliwę. Do gotowej zupy dodać ugotowany ryż oraz posypać ją natką pietruszki.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  joasia962
Przepis czytano już 5249 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin