|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ocet ziołowy |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 1 l octu winnego lub spirytusowego
- po 20 dkg świeżych ziół: bazylii, estragonu, kopru włoskiego, melisy, ogórecznika, rzeżuchy, szałwii, tymianku
- po 3 ziarna pieprzu i ziela angielskiego
- 2 goździki
- ząbek czosnku
|
Opis przygotowania: Ocet wlej do kamiennego garnka, dodaj zioła i przyprawy, po czym odstaw na 3 tygodnie. Po upływie tego czasu przecedź i rozlej do butelek |
|
Region: Kuchnia polska | |
Przepis czytano już 5460 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|