przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ocet ziołowy

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 1 l octu winnego lub spirytusowego
- po 20 dkg świeżych ziół: bazylii, estragonu, kopru włoskiego, melisy, ogórecznika, rzeżuchy, szałwii, tymianku
- po 3 ziarna pieprzu i ziela angielskiego
- 2 goździki
- ząbek czosnku

Opis przygotowania:
Ocet wlej do kamiennego garnka, dodaj zioła i przyprawy, po czym odstaw na 3 tygodnie. Po upływie tego czasu przecedź i rozlej do butelek
Region:  Kuchnia polska
Przepis czytano już 5465 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin