przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kieszonki z indyka faszerowane grzybami leśnymi

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
świeże grzyby - 100 gramów

średniej wielkości cebula - 1 sztuka

olej słonecznikowy - 80 mililitrów

Suszone śliwki - 10 gramów

majeranek

Ząbek czosnku - 1 sztuka

Przyprawa do mięs Knorr

wędzony boczek - 8 plastrów

Fix Kieszonki schabowe z pieczarkami Knorr - 1 sztuka

Opis przygotowania:
Pokrój grzyby na ćwiartki, cebulę w kostkę i podsmaż wszystko na oleju. Dodaj śliwki pokrojone na małe kawałki, dopraw wszystko majerankiem, posiekanym czosnkiem i odrobiną Przyprawy do mięs KNORR i dobrze wymieszaj,
Pokrój pierś z indyka na plastry o grubości 1 cm. Zrób w każdym kawałku mięsa kieszonkę poziomo nacinając mięso ostrym nożem. Włóż w przygotowane nacięcia farsz i owiń każdy kawałek mięsa 2 plastrami boczku.
Podsmaż tak przygotowane kotleciki z obu stron na patelni, zalej Fixem Kieszonki schabowe z pieczarkami KNORR przygotowanym według przepisu na opakowaniu.
Gotuj całość 5 minut i podawaj.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 4042 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin