Myszki w majonezie | 
	 | 
		Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: * 4  5 jaja 
 
* kilka rzodkiewek 
 
* kilka strączków szczypiorku 
 
* majonez 
 
* śmietana 
 
* musztarda 
 
* sól 
 
* pieprz
 
  | 
	Opis przygotowania: Jaja ugotować na twardo i przekroić w zdłuż. Ułożyć na talerzu. Rzodkiewkę pokroić w plasterki i plaserki jeszcze na pół, szczypiorek pokroić na kilka centymetrów. W jajka wbić szczypiorek (jako ogonek), rzodkiewkę (jako uszy), można jeszcze wbić ziarenka pieprzu jako oczy lub nos. Polewamy majonezem (majonez zmieszcą z kilkoma łyżkami śmietany i łyżeczką musztardy i doprawić do smaku). Przepis jest bardzo prosty. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 4950 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |