Krem twarożkowy z bezami |
|
Poziom: łatwy Czas: 10 min. Porcji: 10 Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 1 kg twarożku
15 bezików
puszka brzoskwiń
2 łyżki cukru
wiórki kokosowe
|
Opis przygotowania: 1.Brzoskwinie osącz.Jedną połówkę odstaw do dekoracji,pozostałe owoce zmiksuj.
2.Twarożek włóż do miski.Dodaj pokruszone bezy oraz cukier,wymieszaj.Musem brzoskwiniowym napełnij pucharki,pokryj twarozkiem.Wstaw pucharki na godzinę do lodówki.Wyjmij,posyp wiórkami czekoladowymi,ułóż cząstki brzoskwiń. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: natalina4 |
Przepis czytano już 3661 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |