przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Krem twarożkowy z bezami

Poziom: łatwy
Czas: 10 min.
Porcji: 10
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 kg twarożku
15 bezików
puszka brzoskwiń
2 łyżki cukru
wiórki kokosowe

Opis przygotowania:
1.Brzoskwinie osącz.Jedną połówkę odstaw do dekoracji,pozostałe owoce zmiksuj.
2.Twarożek włóż do miski.Dodaj pokruszone bezy oraz cukier,wymieszaj.Musem brzoskwiniowym napełnij pucharki,pokryj twarozkiem.Wstaw pucharki na godzinę do lodówki.Wyjmij,posyp wiórkami czekoladowymi,ułóż cząstki brzoskwiń.
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis został dodany przez:  natalina4
Przepis czytano już 3679 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin