|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Zupa brokułowa |  |  |  | Składniki:Poziom: średniCzas: 40 min.
 Porcji: 10
 Głosów: 0Ocena: 0.00
3 l wywaru z kości
 5 ziemniaków
 1 brokuł
 kawałek selera
 1/2 pora
 1 marchewka
 1 pietruszka
 2 łyżki koperku
 1 łyżka masła
 1 łyżka mąki
 vegeta
 sól
 pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: 1 . Ziemniaki obierz , pokrój w kostkę . Brokuł podziel na różyczki . Por posiekaj . Seler , marchewkę i pietruszkę zetrzyj na tarce .
 2 . Wywar zagotuj , włóż warzywa , gotuj do miękkości . Mąkę wymieszaj ze śmietaną i niewielką ilością zupy . Wlej do reszty zupy , wsyp koperek , wymieszaj , zagotuj . Przypraw .
 |  |  |  | Region:  Kuchnia polska |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis został dodany przez:  natalina4 |  | Przepis czytano już 7157 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |