przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zupa rybna na karpiu


Poziom: łatwy
Czas: 90 min.
Porcji: 6
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
40 dag tłustej ryby np . halibut
2 głowy karpia
1 marchewka
sok z cytryny
2 l wywaru warzywnego
sól
pieprz
2 liście laurowe
5 ziaren pieprzu
2 ziarna ziela angielskiego

Opis przygotowania:
1 . Głowy karpia zalej wywarem , dodaj przyprawy . Gotuj 90 minut . Przecedź . Dodaj pokrojoną marchewkę , gotuj 10 minut . Ryby pokrój , skrop sokiem z cytryny , dodaj do zupy , gotuj 10 minut . Przypraw solą i pieprzem .
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis został dodany przez:  natalina4
Przepis czytano już 5260 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin