| Zupa rybna na karpiu | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  łatwyCzas:  90 min.Porcji:  6Głosów: 0Ocena: 0.00
40 dag tłustej ryby np . halibut
 2 głowy karpia
 1 marchewka
 sok z cytryny
 2 l wywaru warzywnego
 sól
 pieprz
 2 liście laurowe
 5 ziaren pieprzu
 2 ziarna ziela angielskiego
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: 1 . Głowy karpia zalej wywarem , dodaj przyprawy . Gotuj 90 minut . Przecedź . Dodaj pokrojoną marchewkę , gotuj 10 minut . Ryby pokrój , skrop sokiem z cytryny , dodaj do zupy , gotuj 10 minut . Przypraw solą i pieprzem .
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
| Sposób przygotowania:  Gotowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  natalina4 | 
	| Przepis czytano już 5844 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |