przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Poziom: b. łatwy
Czas: 5 min.
Porcji: 1
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

Opis przygotowania:
W około 50  75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 3104 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin