Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą | 
	 | 
		  Poziom: b. łatwy Czas: 5 min. Porcji: 1 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: 2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant 
500 ml wody gazowanej 
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.
 
  | 
	Opis przygotowania: W około 50  75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE! | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  flypr | 
	| Przepis czytano już 3897 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |