przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Domowy kwas chlebowy z Cykoriadą


Poziom: b. łatwy
Czas: 5 min.
Porcji: 1
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
2 łyżeczki Cykoriady Ekstrakt lub Instant
500 ml wody gazowanej
dla smaku odrobina cukru/miodu/stewii/ksylitolu itp.

Opis przygotowania:
W około 50  75 ml schłodzonej wody gazowanej rozpuszczamy Cykoriadę i dodatek słodzący. Następne rozpuszczone w ten sposób składniki przelewany do pozostałej ilości wody gazowanej i dokładnie mieszamy. GOTOWE!
Przepis został dodany przez:  flypr
Przepis czytano już 3110 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin