Duże muszle z ricottą i łososiem | 
	 | 
		  Poziom: łatwy Czas: 20 min. Porcji: 7 Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: Składniki na 6-8 porcji: 
"	250 g makaronu duże muszle De Cecco 
"	250 g sera ricotta 
"	100 g wędzonego łososia 
"	250 g pomidorków koktajlowych Ponti 
"	2 ząbki czosnku 
"	szczypta soli 
"	świeży tymianek
 
  | 
	Opis przygotowania: Makaron gotujemy al dente. Przelewamy zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Ricottę łączymy z pokrojonym drobno czosnkiem, szczyptą soli i posiekanym tymiankiem. Makaron napełniamy ricottą, pomidorami oraz pociętym łososiem. Posypujemy tymiankiem. Podajemy w temperaturze pokojowej. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  flypr | 
	| Przepis czytano już 3616 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |