przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Ryba pieczona z oregano

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
1 kg ryby (np. dorsz, sola)
łyżeczka świeżego oregano
łyżeczka musztardy
1/2 łyżeczki pieprzu
łyżka zielonej pietruszki
2 łyżki oleju
2 łyżki masła
2 łyżki startej bułki
2 zielone papryki
cytryna
sól

Opis przygotowania:
Rybę posolić, oprószyć pieprzem, skropić cytryną, natrzeć musztardą. Przełożyć pietruszką, oregano i papryką pokrojoną w paski. Włożyć do żaroodpornego naczynia, posypać bułką tartą, na wierzchu ułożyć masło. Piec, aż się zarumieni.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5530 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin