|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Ryba pieczona z oregano |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 1 kg ryby (np. dorsz, sola)
łyżeczka świeżego oregano
łyżeczka musztardy
1/2 łyżeczki pieprzu
łyżka zielonej pietruszki
2 łyżki oleju
2 łyżki masła
2 łyżki startej bułki
2 zielone papryki
cytryna
sól
|
Opis przygotowania: Rybę posolić, oprószyć pieprzem, skropić cytryną, natrzeć musztardą. Przełożyć pietruszką, oregano i papryką pokrojoną w paski. Włożyć do żaroodpornego naczynia, posypać bułką tartą, na wierzchu ułożyć masło. Piec, aż się zarumieni. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone | |
Przepis czytano już 5533 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Wasze komentarze
|
|
|