|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Krupnik |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 5 Ocena: 4.60 Składniki: 3 l wody,
włoszczyzna 0,5kg mięsa wieprzowego lub wolowego,
0,5 kg ziemniaków,
szklanka kaszy jęczmiennej,
pól szklanki śmietany,
sól pieprz do smaku.
|
Opis przygotowania: Mięso i włoszczyznę ugotować do miękkości, dodać kaszę, ziemniaki pokrojone w kostkę przyprawy. Gdy wszystko miękkie zaprawić śmietaną doprawić do smaku dodać zieleninę. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 6278 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|