|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Krupnik |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 5Ocena: 4.60
3 l wody,
 włoszczyzna 0,5kg mięsa wieprzowego lub wolowego,
 0,5 kg ziemniaków,
 szklanka kaszy jęczmiennej,
 pól szklanki śmietany,
 sól pieprz do smaku.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Mięso i włoszczyznę ugotować do miękkości, dodać kaszę, ziemniaki pokrojone w kostkę przyprawy. Gdy wszystko miękkie zaprawić śmietaną doprawić do smaku dodać zieleninę.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia polska |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 7018 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 
 
 
 
 Wasze komentarze 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |