|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Rosół wołowy |
|
Poziom: łatwy Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: 20 dkg łaty wołowej,
1 kg zadniego mięsa wołowego,
80 dkg karkówki,
włoszczyzna,
kapusta włoska,
vegeta,
sól,
pieprz.
|
Opis przygotowania: Mięso wrzucić na gotującą się wodę, po zagotowaniu "zszumowić", dodać włoszczyznę, kapustę i przyprawy, gotować do miękkości.
Podawać z domowym makaronem. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 7904 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|