przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Rosół wołowy

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
20 dkg łaty wołowej,
1 kg zadniego mięsa wołowego,
80 dkg karkówki,
włoszczyzna,
kapusta włoska,
vegeta,
sól,
pieprz.

Opis przygotowania:
Mięso wrzucić na gotującą się wodę, po zagotowaniu "zszumowić", dodać włoszczyznę, kapustę i przyprawy, gotować do miękkości.
Podawać z domowym makaronem.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 7505 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin