|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Zacierka |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 2,5 l wody,
10 dkg boczku chudego wędzonego,
cebula 1 jajko sól niecała szklanka mąki.
|
Opis przygotowania: Wodę zagotować, z mąki, jajka i odrobiny wody zagnieść kluskę, wyrabiać zacierki wsypywać do wody, jak wypłyną chwilę pogotować, na patelni usmażyć boczek z cebulką, dodać do wywaru, doprawić do smaku solą pieprzem. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 5120 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|