przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Zacierka

Poziom: łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
2,5 l wody,
10 dkg boczku chudego wędzonego,
cebula 1 jajko sól niecała szklanka mąki.

Opis przygotowania:
Wodę zagotować, z mąki, jajka i odrobiny wody zagnieść kluskę, wyrabiać zacierki wsypywać do wody, jak wypłyną chwilę pogotować, na patelni usmażyć boczek z cebulką, dodać do wywaru, doprawić do smaku solą pieprzem.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 5120 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin