| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Chrupiące ziemniaki |  
	 |  
		Poziom: łatwy Głosów: 7 Ocena: 4.43  Składniki: 8 ziemniaków 
łyżka mąki 
kminek 
kolendra 
kurkuma 
olej
 
  |  
	Opis przygotowania: Obrane opłukane ziemniaki kroimy na półtwardo w lekko osolonej wodzie. Osuszone smarujemy z 2 stron olejem, obtaczamy w mące wymieszanej ze szczyptą soli. Posypujemy mielonym kminkiem i mieloną kolendrą i kurkumą. Piec z obu stron aż się zarumienią. |  
	 |  
	| Sposób przygotowania:  Pieczone |  	 |  
		| Przepis czytano już 18375 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 1) |  
 
  
Twoje zdjęcie tej potrawy  
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
  
  
  
nie smakowało nam Dodał/a ~głodne dnia 2008-02-02 18:10:01
  stukam się w czoło jak mogłam obtaczać ziemniaki w mące z nadzieją, iż faktycznie przekąska będzie smaczna...
 
  |  
  		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |