Chrupiące ziemniaki | 
	 | 
		Poziom: łatwy Głosów: 7 Ocena: 4.43  Składniki: 8 ziemniaków 
łyżka mąki 
kminek 
kolendra 
kurkuma 
olej
 
  | 
	Opis przygotowania: Obrane opłukane ziemniaki kroimy na półtwardo w lekko osolonej wodzie. Osuszone smarujemy z 2 stron olejem, obtaczamy w mące wymieszanej ze szczyptą soli. Posypujemy mielonym kminkiem i mieloną kolendrą i kurkumą. Piec z obu stron aż się zarumienią. | 
	 | 
	| Sposób przygotowania:  Pieczone | 
	 | 
		| Przepis czytano już 18373 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 1) |