|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Ziemniaki ziołowe |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
1 kg ziemniaków
 40 g masła
 1 kopiasta łyżka mąki
 2 szkl. wywaru warzywnego
 3-4 łyżki kwaśnej śmietany
 2-3 łyżki posiekanej rzeżuchy
 sól, pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Ugotować ziemniaki w mundurkach, pokroić w grube plastry. W garnku przygotować zasmażkę z tłuszczu i mąki, zalać wywarem, dodać śmietanę, przyprawić. Pod koniec dodać rzeżuchę.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 5705 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |