|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Majonez Migdałowy |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- około 150 ml oliwy z oliwek
 - 25 g migdałów bez skórki
 - 2 łyżeczki soku z cytryny
 - 1/2 łyżeczki zmielonej gorczycy
 - szczypta papryki
 - pieprz
 - sól
 
 
 |  | Opis przygotowania: Składniki (oprócz oliwy) zmiksować na jednolitą masę, po czym dodawać powoli oliwę, starannie mieszając, do uzyskania pożądanej konsystencji majonezu.
 |  |  |  |  |  | Przepis czytano już 6426 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |