przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Majonez Migdałowy

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- około 150 ml oliwy z oliwek
- 25 g migdałów bez skórki
- 2 łyżeczki soku z cytryny
- 1/2 łyżeczki zmielonej gorczycy
- szczypta papryki
- pieprz
- sól

Opis przygotowania:
Składniki (oprócz oliwy) zmiksować na jednolitą masę, po czym dodawać powoli oliwę, starannie mieszając, do uzyskania pożądanej konsystencji majonezu.
Przepis czytano już 5670 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin