|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Kompot ze świeżych fig |  |  |  | Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
8 świeżych (zielonych) fig
 sok z 1 cytryny
 4 filiżanki wody
 2 kieliszki wiśniowego likieru
 80 g cukru
 
 
 |  | Opis przygotowania: Figi włożyć do gotującej się, osłodzonej wody, gotować 5 min. Zdjąć z ognia, dodać mieszając sok z cytryny i likier wiśniowy. Wstawić do lodówki na 3 godz.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 6169 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |