|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Kompot ze świeżych fig |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: 8 świeżych (zielonych) fig
sok z 1 cytryny
4 filiżanki wody
2 kieliszki wiśniowego likieru
80 g cukru
|
Opis przygotowania: Figi włożyć do gotującej się, osłodzonej wody, gotować 5 min. Zdjąć z ognia, dodać mieszając sok z cytryny i likier wiśniowy. Wstawić do lodówki na 3 godz. |
|
Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 5481 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|