przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kompot ze świeżych fig

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
8 świeżych (zielonych) fig
sok z 1 cytryny
4 filiżanki wody
2 kieliszki wiśniowego likieru
80 g cukru

Opis przygotowania:
Figi włożyć do gotującej się, osłodzonej wody, gotować 5 min. Zdjąć z ognia, dodać mieszając sok z cytryny i likier wiśniowy. Wstawić do lodówki na 3 godz.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 5473 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin