|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Sofrito |
|
Poziom: łatwy Głosów: 3 Ocena: 5.00 Składniki: Oliwa,
1 cebula,
1 czosnek,
pomidory.
|
Opis przygotowania: Smażyć na bardzo gorącej oliwie drobno posiekaną cebulę i czosnek, by były miękkie i przezroczyste, lecz nie zrumienione. Dodać sparzone pomidory (bez skórki i pestek), ewentualnie dolać trochę gorącej wody i dusić tak długo, aż połowa płynu odparuje, a masa przybierze konsystencję piure. |
|
Region: Kuchnia hiszpańska | Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 11225 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|