Kukurydza z grilla | 
	 | 
		  Poziom: b. łatwy Czas: 30 min. Głosów: 3 Ocena: 4.67  Składniki: - 4 kolby kukurydzy cukrowej 
- masło 
- sól
 
  | 
	Opis przygotowania: Oczyszczamy kolby kukurydzy z liści i wąsów. Kładziemy na dobrze rozgrzanym grillu i opiekamy ją obracając co kilka minut na inną stronę, uważając przy tym, by się za mocno nie zarumieniła. | 
	 | 
	Opis / Uwagi: Podawać z zimnym masłem i solą. Z boków wbijamy wykałaczki - tak łatwiej ją jeść. 
Danie- średnio kaloryczne | 
		 | 
| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	 | 
		| Przepis czytano już 8912 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |