przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Kukurydza z grilla


Poziom: b. łatwy
Czas: 30 min.
Głosów: 3
Ocena: 4.67
Składniki:
- 4 kolby kukurydzy cukrowej
- masło
- sól

Opis przygotowania:
Oczyszczamy kolby kukurydzy z liści i wąsów. Kładziemy na dobrze rozgrzanym grillu i opiekamy ją obracając co kilka minut na inną stronę, uważając przy tym, by się za mocno nie zarumieniła.
Opis / Uwagi:
Podawać z zimnym masłem i solą. Z boków wbijamy wykałaczki - tak łatwiej ją jeść. Danie- średnio kaloryczne
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 8129 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin