|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Leczo z pieczarkami |
|
Poziom: łatwy Głosów: 11 Ocena: 4.18 Składniki: Ok. 1 kg pomidorów w zalewie,
1 kg pieczarek,
0.5 kg zielonej papryki,
0.5 kg czerwonej papryki,
4 cebule,
koncentrat pomidorowy,
natka,
sól i pieprz.
|
Opis przygotowania: Cebulę posiekać, dusić na oleju, następnie dodać wody, pokrojone warzywa: paprykę, pomidory wraz z zalewą, a na końcu pieczarki. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, koncentrat pomidorowy i natkę.
Podawać z ryżem, lub pieczywem. |
|
Region: Kuchnia węgierska | Sposób przygotowania: Gotowane | |
Przepis czytano już 19090 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 2) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
... Dodał/a kucharz dnia 2010-03-10 19:41:01
wydaje mi się że surowe, ja zawsze daje surowe nawet i do zapiekanek
| zapytanie Dodał/a ~monia dnia 2010-03-10 19:20:02
czy pieczarki trzeba wcześniej podsmażyć, czy surowe dodać do cebuli, papryki i pomidorów ???
|
|
|
|