przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Leczo z pieczarkami

Poziom: łatwy
Głosów: 11
Ocena: 4.18
Składniki:
Ok. 1 kg pomidorów w zalewie,
1 kg pieczarek,
0.5 kg zielonej papryki,
0.5 kg czerwonej papryki,
4 cebule,
koncentrat pomidorowy,
natka,
sól i pieprz.

Opis przygotowania:
Cebulę posiekać, dusić na oleju, następnie dodać wody, pokrojone warzywa: paprykę, pomidory wraz z zalewą, a na końcu pieczarki. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, koncentrat pomidorowy i natkę.
Podawać z ryżem, lub pieczywem.
Region:  Kuchnia węgierska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 18693 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 2)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*


...
Dodał/a kucharz dnia 2010-03-10 19:41:01

wydaje mi się że surowe, ja zawsze daje surowe nawet i do zapiekanek

zapytanie
Dodał/a ~monia dnia 2010-03-10 19:20:02

czy pieczarki trzeba wcześniej podsmażyć, czy surowe dodać do cebuli, papryki i pomidorów ???











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin