przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Capuccino

Poziom: średni
Głosów: 4
Ocena: 3.50
Składniki:
3 śnieżki,
2 szkl. mleka,
3 łyżeczki żelatyny,
9 łyżeczek kawy capuccino,
1 spód biszkoptowy.

Opis przygotowania:
Żelatynę namoczyć w małej ilości wody, śnieżki ubić, dodać kawę, żelatynę lekko podgrzać, wlać do masy i wymieszać. Wylać na biszkopt posypać tartą czekoladą.
Region:  Kuchnia włoska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 9438 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin