przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Capuccino

Poziom: średni
Głosów: 4
Ocena: 3.50
Składniki:
3 śnieżki,
2 szkl. mleka,
3 łyżeczki żelatyny,
9 łyżeczek kawy capuccino,
1 spód biszkoptowy.

Opis przygotowania:
Żelatynę namoczyć w małej ilości wody, śnieżki ubić, dodać kawę, żelatynę lekko podgrzać, wlać do masy i wymieszać. Wylać na biszkopt posypać tartą czekoladą.
Region:  Kuchnia włoska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 9439 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin