przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Łosoś w sosie krewetkowym

Poziom: średni
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 2.2 kg łososia
- 0.4 kg krewetek
- 0.5 kg porów
- 0.3 kg cebuli
- 0.1 l oleju
- 0.3 l śmietany
- koperek

Opis przygotowania:
Pory i cebulę pokroić w plasterki, ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Położyć na nich dzwonki łososia posypać koperkiem i zapiec. Sos spod łososia przetrzeć dodać krewetki zagotować, dodać śmietanę i resztę koperku.
Region:  Kuchnia włoska
Sposób przygotowania:  Zapiekane
Przepis czytano już 7953 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin